Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Lunchroom Brasserie Tommy in Kloosterzande

Lunchroom Brasserie Tommy

Cloosterstraat 30

4587 CD Kloosterzande

114682455

Informatie over Lunchroom Brasserie Tommy in Kloosterzande

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom Brasserie Tommy kun je even de webpagina van de brasserie in Kloosterzande bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom Brasserie Tommy je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom Brasserie Tommy kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Kloosterzande terecht. Door het design van het Lunchroom Brasserie Tommy in Kloosterzande is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Kloosterzande

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Kloosterzande, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Kloosterzande is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom Brasserie Tommy in Kloosterzande is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchroom Brasserie Tommy in Kloosterzande om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom Brasserie Tommy. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom Brasserie Tommy is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom Brasserie Tommy zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom Brasserie Tommy zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Kloosterzande een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom Brasserie Tommy in Kloosterzande

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Kloosterzande

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Kloosterzande kun je voor dat je gaat lunchen in Kloosterzande alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom Brasserie Tommy in Kloosterzande voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Lunchroom Brasserie Tommy in Kloosterzande

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom Brasserie Tommy aan de Cloosterstraat 30 in Kloosterzande heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 114682455 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom Brasserie Tommy kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom Brasserie Tommy geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Kloosterzande vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom Brasserie Tommy te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Lunchroom Brasserie Tommy in Kloosterzande vinden

Naast alle informatie van Lunchroom Brasserie Tommy kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom Brasserie Tommy in Kloosterzande. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Kloosterzande en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom Brasserie Tommy gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Kloosterzande, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom Brasserie Tommy kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom Brasserie Tommy aan de Cloosterstraat 30  in Kloosterzande. Bel 114682455 om te reserveren. Of kom gezellig langs.