Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Lunchroom Cafetaria De Lantaarn in Hoogkarspel

Lunchroom Cafetaria De Lantaarn

Streekweg 275

1616 AG Hoogkarspel

228561247

Contactgegevens van Lunchroom Cafetaria De Lantaarn in Hoogkarspel

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom Cafetaria De Lantaarn aan de Streekweg 275 in Hoogkarspel heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 228561247 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom Cafetaria De Lantaarn kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom Cafetaria De Lantaarn geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Hoogkarspel vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom Cafetaria De Lantaarn te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Lunchroom Cafetaria De Lantaarn in Hoogkarspel voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom Cafetaria De Lantaarn. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom Cafetaria De Lantaarn is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom Cafetaria De Lantaarn zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom Cafetaria De Lantaarn zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Hoogkarspel een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom Cafetaria De Lantaarn in Hoogkarspel

Top brasserie in Hoogkarspel

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Hoogkarspel, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Hoogkarspel is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom Cafetaria De Lantaarn in Hoogkarspel is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Hoogkarspel bij Lunchroom Cafetaria De Lantaarn

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Hoogkarspel kun je voor dat je gaat lunchen in Hoogkarspel alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom Cafetaria De Lantaarn in Hoogkarspel voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Lunchroom Cafetaria De Lantaarn in Hoogkarspel

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom Cafetaria De Lantaarn kun je even de webpagina van de brasserie in Hoogkarspel bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom Cafetaria De Lantaarn je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom Cafetaria De Lantaarn kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Hoogkarspel terecht. Door het design van het Lunchroom Cafetaria De Lantaarn in Hoogkarspel is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Lunchroom Cafetaria De Lantaarn in Hoogkarspel vinden

Naast alle informatie van Lunchroom Cafetaria De Lantaarn kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom Cafetaria De Lantaarn in Hoogkarspel. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Hoogkarspel en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom Cafetaria De Lantaarn gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Hoogkarspel, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom Cafetaria De Lantaarn kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom Cafetaria De Lantaarn aan de Streekweg 275  in Hoogkarspel. Bel 228561247 om te reserveren. Of kom gezellig langs.