Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Lunchroom De Hoeve B.V. in Tilburg

Lunchroom De Hoeve B.V.

Hoevenseweg 62

5017 AE Tilburg

135820202

Contactgegevens van Lunchroom De Hoeve B.V. in Tilburg

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom De Hoeve B.V. aan de Hoevenseweg 62 in Tilburg heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 135820202 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom De Hoeve B.V. kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom De Hoeve B.V. geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Tilburg vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom De Hoeve B.V. te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Lunchroom De Hoeve B.V. in Tilburg voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom De Hoeve B.V.. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom De Hoeve B.V. is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom De Hoeve B.V. zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom De Hoeve B.V. zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Tilburg een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom De Hoeve B.V. in Tilburg

Top brasserie in Tilburg

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Tilburg, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Tilburg is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom De Hoeve B.V. in Tilburg is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Tilburg bij Lunchroom De Hoeve B.V.

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Tilburg kun je voor dat je gaat lunchen in Tilburg alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom De Hoeve B.V. in Tilburg voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Lunchroom De Hoeve B.V. in Tilburg

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom De Hoeve B.V. kun je even de webpagina van de brasserie in Tilburg bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom De Hoeve B.V. je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom De Hoeve B.V. kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Tilburg terecht. Door het design van het Lunchroom De Hoeve B.V. in Tilburg is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Lunchroom De Hoeve B.V. in Tilburg vinden

Naast alle informatie van Lunchroom De Hoeve B.V. kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom De Hoeve B.V. in Tilburg. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Tilburg en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom De Hoeve B.V. gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Tilburg, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom De Hoeve B.V. kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom De Hoeve B.V. aan de Hoevenseweg 62  in Tilburg. Bel 135820202 om te reserveren. Of kom gezellig langs.