Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Lunchroom De Krakeling in Axel

Lunchroom De Krakeling

Noordstraat 30

4571 GD Axel

115561990

Informatie over Lunchroom De Krakeling in Axel

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom De Krakeling kun je even de webpagina van de brasserie in Axel bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom De Krakeling je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom De Krakeling kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Axel terecht. Door het design van het Lunchroom De Krakeling in Axel is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Axel

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Axel, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Axel is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom De Krakeling in Axel is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchroom De Krakeling in Axel om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom De Krakeling. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom De Krakeling is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom De Krakeling zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom De Krakeling zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Axel een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom De Krakeling in Axel

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Axel

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Axel kun je voor dat je gaat lunchen in Axel alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom De Krakeling in Axel voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Lunchroom De Krakeling in Axel

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom De Krakeling aan de Noordstraat 30 in Axel heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 115561990 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom De Krakeling kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom De Krakeling geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Axel vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom De Krakeling te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Lunchroom De Krakeling in Axel vinden

Naast alle informatie van Lunchroom De Krakeling kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom De Krakeling in Axel. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Axel en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom De Krakeling gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Axel, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom De Krakeling kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom De Krakeling aan de Noordstraat 30  in Axel. Bel 115561990 om te reserveren. Of kom gezellig langs.