Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Lunchroom Eetcafe Rozenplein in Ede

Lunchroom Eetcafe Rozenplein

Rozenplein 70

6713 EN Ede

318619199

Contactgegevens van Lunchroom Eetcafe Rozenplein in Ede

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom Eetcafe Rozenplein aan de Rozenplein 70 in Ede heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 318619199 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom Eetcafe Rozenplein kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom Eetcafe Rozenplein geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Ede vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom Eetcafe Rozenplein te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Lunchroom Eetcafe Rozenplein in Ede voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom Eetcafe Rozenplein. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom Eetcafe Rozenplein is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom Eetcafe Rozenplein zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom Eetcafe Rozenplein zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Ede een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom  Eetcafe Rozenplein in Ede

Top brasserie in Ede

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Ede, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Ede is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom Eetcafe Rozenplein in Ede is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Ede bij Lunchroom Eetcafe Rozenplein

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Ede kun je voor dat je gaat lunchen in Ede alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom Eetcafe Rozenplein in Ede voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Lunchroom Eetcafe Rozenplein in Ede

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom Eetcafe Rozenplein kun je even de webpagina van de brasserie in Ede bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom Eetcafe Rozenplein je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom Eetcafe Rozenplein kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Ede terecht. Door het design van het Lunchroom Eetcafe Rozenplein in Ede is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Lunchroom Eetcafe Rozenplein in Ede vinden

Naast alle informatie van Lunchroom Eetcafe Rozenplein kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom Eetcafe Rozenplein in Ede. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Ede en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom Eetcafe Rozenplein gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Ede, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom Eetcafe Rozenplein kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom Eetcafe Rozenplein aan de Rozenplein 70  in Ede. Bel 318619199 om te reserveren. Of kom gezellig langs.