KFC Almere in Almere

Lunchroom-IJssalon La Pivoine in Elsloo

Lunchroom-IJssalon La Pivoine

Dorine Verschureplein 17

6181 AS Elsloo

046-4369143

Lunchroom-IJssalon La Pivoine in Elsloo om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom-IJssalon La Pivoine. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom-IJssalon La Pivoine is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom-IJssalon La Pivoine zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom-IJssalon La Pivoine zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Elsloo een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Elsloo

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Elsloo, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Elsloo is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom-IJssalon La Pivoine in Elsloo is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchroom-IJssalon La Pivoine in Elsloo

Info over Lunchroom-IJssalon La Pivoine in Elsloo

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom-IJssalon La Pivoine kun je even de webpagina van de brasserie in Elsloo bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom-IJssalon La Pivoine je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom-IJssalon La Pivoine kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Elsloo terecht. Door het design van het Lunchroom-IJssalon La Pivoine in Elsloo is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Elsloo

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Elsloo kun je voor dat je gaat lunchen in Elsloo alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom-IJssalon La Pivoine in Elsloo voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Lunchroom-IJssalon La Pivoine in Elsloo

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom-IJssalon La Pivoine aan de Dorine Verschureplein 17 in Elsloo heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 046-4369143 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom-IJssalon La Pivoine kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom-IJssalon La Pivoine geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Elsloo vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom-IJssalon La Pivoine te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Lunchroom-IJssalon La Pivoine in Elsloo vonden

Naast alle informatie van Lunchroom-IJssalon La Pivoine kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom-IJssalon La Pivoine in Elsloo. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Elsloo en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom-IJssalon La Pivoine gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Elsloo, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom-IJssalon La Pivoine kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom-IJssalon La Pivoine aan de Dorine Verschureplein 17  in Elsloo. Bel 046-4369143 om te reserveren. Of kom gezellig langs.