KFC Almere in Almere

Lunchroom Lezzet in Breda

Lunchroom Lezzet

Doelsteeg 13

4811 JM Breda

641511907

Lunchroom Lezzet in Breda om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom Lezzet. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom Lezzet is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom Lezzet zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom Lezzet zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Breda een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Breda

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Breda, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Breda is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom Lezzet in Breda is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchroom Lezzet in Breda

Info over Lunchroom Lezzet in Breda

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom Lezzet kun je even de webpagina van de brasserie in Breda bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom Lezzet je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom Lezzet kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Breda terecht. Door het design van het Lunchroom Lezzet in Breda is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Breda

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Breda kun je voor dat je gaat lunchen in Breda alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom Lezzet in Breda voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Lunchroom Lezzet in Breda

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom Lezzet aan de Doelsteeg 13 in Breda heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 641511907 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom Lezzet kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom Lezzet geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Breda vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom Lezzet te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Lunchroom Lezzet in Breda vonden

Naast alle informatie van Lunchroom Lezzet kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom Lezzet in Breda. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Breda en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom Lezzet gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Breda, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom Lezzet kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom Lezzet aan de Doelsteeg 13  in Breda. Bel 641511907 om te reserveren. Of kom gezellig langs.