Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Lunchroom Mike in Den Haag

Lunchroom Mike

Piet Heinstraat 137

2518 CG Den Haag

070-3461215

Contactgegevens van Lunchroom Mike in Den Haag

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom Mike aan de Piet Heinstraat 137 in Den Haag heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 070-3461215 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom Mike kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom Mike geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Den Haag vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom Mike te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Lunchroom Mike in Den Haag voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom Mike. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom Mike is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom Mike zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom Mike zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Den Haag een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom Mike in Den Haag

Top brasserie in Den Haag

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Den Haag, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Den Haag is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom Mike in Den Haag is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Den Haag bij Lunchroom Mike

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Den Haag kun je voor dat je gaat lunchen in Den Haag alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom Mike in Den Haag voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Lunchroom Mike in Den Haag

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom Mike kun je even de webpagina van de brasserie in Den Haag bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom Mike je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom Mike kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Den Haag terecht. Door het design van het Lunchroom Mike in Den Haag is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Lunchroom Mike in Den Haag vinden

Naast alle informatie van Lunchroom Mike kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom Mike in Den Haag. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Den Haag en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom Mike gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Den Haag, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom Mike kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom Mike aan de Piet Heinstraat 137  in Den Haag. Bel 070-3461215 om te reserveren. Of kom gezellig langs.