Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Lunchroom/snackbar De Overkant in Appelscha

Lunchroom/snackbar De Overkant

Vaart Zz 40

8426 AE Appelscha

516432666

Informatie over Lunchroom/snackbar De Overkant in Appelscha

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom/snackbar De Overkant kun je even de webpagina van de brasserie in Appelscha bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom/snackbar De Overkant je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom/snackbar De Overkant kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Appelscha terecht. Door het design van het Lunchroom/snackbar De Overkant in Appelscha is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Appelscha

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Appelscha, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Appelscha is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom/snackbar De Overkant in Appelscha is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchroom/snackbar De Overkant in Appelscha om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom/snackbar De Overkant. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom/snackbar De Overkant is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom/snackbar De Overkant zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom/snackbar De Overkant zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Appelscha een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom/snackbar De Overkant in Appelscha

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Appelscha

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Appelscha kun je voor dat je gaat lunchen in Appelscha alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom/snackbar De Overkant in Appelscha voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Lunchroom/snackbar De Overkant in Appelscha

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom/snackbar De Overkant aan de Vaart Zz 40 in Appelscha heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 516432666 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom/snackbar De Overkant kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom/snackbar De Overkant geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Appelscha vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom/snackbar De Overkant te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Lunchroom/snackbar De Overkant in Appelscha vinden

Naast alle informatie van Lunchroom/snackbar De Overkant kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom/snackbar De Overkant in Appelscha. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Appelscha en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom/snackbar De Overkant gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Appelscha, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom/snackbar De Overkant kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom/snackbar De Overkant aan de Vaart Zz 40  in Appelscha. Bel 516432666 om te reserveren. Of kom gezellig langs.