Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Lunchroom@Jannie in Lelystad

Lunchroom@Jannie

Horst 2834

8225 MP Lelystad

320244233

Contactgegevens van Lunchroom@Jannie in Lelystad

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom@Jannie aan de Horst 2834 in Lelystad heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 320244233 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom@Jannie kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom@Jannie geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Lelystad vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom@Jannie te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Lunchroom@Jannie in Lelystad voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom@Jannie. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom@Jannie is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom@Jannie zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom@Jannie zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Lelystad een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom@Jannie in Lelystad

Top brasserie in Lelystad

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Lelystad, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Lelystad is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom@Jannie in Lelystad is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Lelystad bij Lunchroom@Jannie

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Lelystad kun je voor dat je gaat lunchen in Lelystad alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom@Jannie in Lelystad voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Lunchroom@Jannie in Lelystad

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom@Jannie kun je even de webpagina van de brasserie in Lelystad bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom@Jannie je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom@Jannie kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Lelystad terecht. Door het design van het Lunchroom@Jannie in Lelystad is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Lunchroom@Jannie in Lelystad vinden

Naast alle informatie van Lunchroom@Jannie kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom@Jannie in Lelystad. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Lelystad en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom@Jannie gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Lelystad, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom@Jannie kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom@Jannie aan de Horst 2834  in Lelystad. Bel 320244233 om te reserveren. Of kom gezellig langs.