Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Made in Mind BV in Den Hout

Made in Mind BV

Achterstraat 7

4911 AX Den Hout

0162-461435

Made in Mind BV in Den Hout heeft voor elk wat wils!

In Made in Mind BV ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Den Hout hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Made in Mind BV een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Made in Mind BV op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Made in Mind BV is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Made in Mind BV in Den Hout.

Voor een avond stappen in Den Hout ga je naar Made in Mind BV in Den Hout

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Den Hout is dit het geval. Het gezellige Made in Mind BV is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Made in Mind BV. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Made in Mind BV in Den Hout de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Den Hout voor een leuk avondje uit

Naast het café Made in Mind BV in Den Hout. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Made in Mind BV draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Made in Mind BV is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Den Hout wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Den Hout.

Made in Mind BV in Den Hout

Contact opnemen met Made in Mind BV in het mooie Den Hout

Als je in contact wil komen met Made in Mind BV kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0162-461435. Zo kan cafe in Den Hout al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Made in Mind BV. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Made in Mind BV aan de Achterstraat 7 in Den Hout. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Den Hout soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Made in Mind BV in Den Hout

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Den Hout hebben bezoekers van Made in Mind BV beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Made in Mind BV in het mooie Den Hout is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Den Hout gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Made in Mind BV en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Made in Mind BV te maken.

Ook Made in Mind BV bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Made in Mind BV bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Made in Mind BV een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Den Hout. Maar ook om Made in Mind BV voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Made in Mind BV aan de Achterstraat 7  in het prachtige Den Hout. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0162-461435.