Hotel Alberts in Heijenrath

Meridien Apollo BV in Amsterdam

Meridien Apollo BV

Apollolaan 2 

1077 BA Amsterdam

020-6735922

Gezellig wat eten in Amsterdam

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Meridien Apollo BV in Amsterdam ben je aan het juiste adres. Doordat Meridien Apollo BV een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Meridien Apollo BV in Amsterdam een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Meridien Apollo BV zijn.

Kom genieten in het beste Meridien Apollo BV van Amsterdam

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Meridien Apollo BV bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Meridien Apollo BV is namelijk het beste restaurant van Amsterdam! Meridien Apollo BV heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Meridien Apollo BV gelegen in Amsterdam is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Meridien Apollo BV het beste restaurant van Amsterdam maakt.

Meridien Apollo BV in Amsterdam

Lees alles over Meridien Apollo BV in Amsterdam op de website

Als je opzoek bent naar informatie over Meridien Apollo BV in Amsterdam is online erg veel te vinden. Meridien Apollo BV heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Meridien Apollo BV te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Meridien Apollo BV eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Meridien Apollo BV in het mooie Amsterdam.

Contactgegevens van Meridien Apollo BV in Amsterdam

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Meridien Apollo BV vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Apollolaan 2 in Amsterdam om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 020-6735922 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Meridien Apollo BV zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Meridien Apollo BV zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Meridien Apollo BV open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Kijk voor een sfeerimpressie op de website van Meridien Apollo BV in Amsterdam

Op de website van Meridien Apollo BV in het prachtige Amsterdam kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Amsterdam, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Meridien Apollo BV is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Reviews online van Meridien Apollo BV in Amsterdam

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Meridien Apollo BV kijk dan eens online naar alle reviews die er over Meridien Apollo BV geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Meridien Apollo BV. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Meridien Apollo BV online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Meridien Apollo BV in Amsterdam goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Meridien Apollo BV zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Meridien Apollo BV. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Meridien Apollo BV gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: Meridien Apollo BV aan de Apollolaan 2  in Amsterdam. Bel 020-6735922 om te reserveren.