Contactgegevens van 't Witte Peerd in Nieuwleusen

Multifunctioneel Centrum De Dreef in Aarle Rixtel

Multifunctioneel Centrum De Dreef

De Duivenakker 76

5735 JB Aarle Rixtel

492382149

Stappen in Aarle Rixtel. Kan gezellig bij Multifunctioneel Centrum De Dreef in Aarle Rixtel

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Aarle Rixtel is dit het geval. Het gezellige Multifunctioneel Centrum De Dreef is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Multifunctioneel Centrum De Dreef. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Multifunctioneel Centrum De Dreef in Aarle Rixtel de gezelligheid op komen zoeken.

Contact opnemen met Multifunctioneel Centrum De Dreef in het sfeervolle Aarle Rixtel

Als je in contact wil komen met Multifunctioneel Centrum De Dreef kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 492382149. Zo kan cafe in Aarle Rixtel al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Multifunctioneel Centrum De Dreef. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Multifunctioneel Centrum De Dreef aan de De Duivenakker 76 in Aarle Rixtel. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Aarle Rixtel soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Multifunctioneel Centrum De Dreef in Aarle Rixtel

Bar in Aarle Rixtel voor een leuke avond uit

Naast het café Multifunctioneel Centrum De Dreef in Aarle Rixtel. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Multifunctioneel Centrum De Dreef draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Multifunctioneel Centrum De Dreef is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Aarle Rixtel wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Aarle Rixtel.

Multifunctioneel Centrum De Dreef in Aarle Rixtel heeft voor elk wat lekkers te drinken!

In Multifunctioneel Centrum De Dreef ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Aarle Rixtel hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Multifunctioneel Centrum De Dreef een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Multifunctioneel Centrum De Dreef op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Multifunctioneel Centrum De Dreef is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Multifunctioneel Centrum De Dreef in Aarle Rixtel.

Reviews online van Multifunctioneel Centrum De Dreef in Aarle Rixtel

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Aarle Rixtel hebben bezoekers van Multifunctioneel Centrum De Dreef beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Multifunctioneel Centrum De Dreef in Aarle Rixtel is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Aarle Rixtel gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Multifunctioneel Centrum De Dreef en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Multifunctioneel Centrum De Dreef te maken.

Ook Multifunctioneel Centrum De Dreef bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Multifunctioneel Centrum De Dreef bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Multifunctioneel Centrum De Dreef een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Aarle Rixtel. Maar ook om Multifunctioneel Centrum De Dreef voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Multifunctioneel Centrum De Dreef aan de De Duivenakker 76  in het prachtige Aarle Rixtel. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 492382149.