Pizza Casa Het Pizzahuis in Uden

Museumcafe in Overloon

Museumcafe

Museumpark 3

5825 AM Overloon

0478-642426

Top lunchplekjes in Overloon

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Overloon, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Overloon is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Museumcafe in Overloon is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Museumcafe in Overloon voor een gezellige lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Museumcafe. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Museumcafe is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Museumcafe zeer geschikt. Je kunt bij Museumcafe zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Overloon een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Museumcafe in Overloon

Informatie over Museumcafe in Overloon

Om alvast wat informatie in te winnen over Museumcafe kun je even de webpagina van de brasserie in Overloon bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Museumcafe je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Museumcafe kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Overloon terecht. Door het design van het Museumcafe in Overloon is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Contactgegevens van Museumcafe in Overloon

Vind hier de contactgegevens van Museumcafe aan de Museumpark 3 in Overloon heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 0478-642426 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Museumcafe kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Museumcafe geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Overloon vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Museumcafe te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Overloon

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Overloon kun je voor dat je gaat lunchen in Overloon alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Museumcafe in Overloon voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Kijk wat andere gasten van Museumcafe in Overloon vinden

Naast alle informatie van Museumcafe kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Museumcafe in Overloon. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Overloon en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Museumcafe gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Overloon, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Museumcafe kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Museumcafe aan de Museumpark 3  in Overloon. Bel 0478-642426 om te reserveren. Of kom gezellig langs.