Contactgegevens van CafÈ Os Mam in Weert

Noortjes in Beuningen

Noortjes

Kerkplein 54 -56

6641 BH Beuningen

024-6770213

Contact met Noortjes in het mooie Beuningen

Als je in contact wil komen met Noortjes kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 024-6770213. Zo kan cafe in Beuningen al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Noortjes. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Noortjes aan de Kerkplein 54 -56 in Beuningen. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Beuningen soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

In de buurt van Beuningen? En op zoek naar gezelligheid? Ga dan naar Noortjes.

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Beuningen is dit het geval. Het gezellige Noortjes is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Noortjes. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Noortjes in Beuningen de gezelligheid op komen zoeken.

Bar Noortjes in Beuningen voor een gezellig avond

Naast het café Noortjes in Beuningen. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Noortjes draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Noortjes is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Beuningen wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Beuningen.

Noortjes in Beuningen

Reviews over Noortjes in Beuningen lezen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Beuningen hebben bezoekers van Noortjes beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Noortjes in Beuningen is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Beuningen gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Noortjes en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Noortjes te maken.

Ook Noortjes bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Noortjes bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Noortjes een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Beuningen. Maar ook om Noortjes voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Noortjes in Beuningen heeft voor elk wat leuks!

In Noortjes ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Beuningen hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Noortjes een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Noortjes op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Noortjes is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Noortjes in Beuningen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Noortjes aan de Kerkplein 54 -56 in het prachtige Beuningen. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 024-6770213.