Chinees Indisch Restaurant "HOI Shan" in Roelofarendsveen

North Shore Beachclub in Katwijk

North Shore Beachclub

Melkweg 100 

2221 NZ Katwijk

071-4033090

Gezellig wat eten in Katwijk

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij North Shore Beachclub in Katwijk ben je aan het juiste adres. Doordat North Shore Beachclub een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft North Shore Beachclub in Katwijk een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij North Shore Beachclub zijn.

Kom meer te weten over North Shore Beachclub in Katwijk kijk op hun website

Als je opzoek bent naar informatie over North Shore Beachclub in Katwijk is online erg veel te vinden. North Shore Beachclub heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten North Shore Beachclub te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of North Shore Beachclub eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van North Shore Beachclub in het mooie Katwijk.

Kom genieten bij North Shore Beachclub van Katwijk

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij North Shore Beachclub bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. North Shore Beachclub is namelijk het beste restaurant van Katwijk! North Shore Beachclub heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. North Shore Beachclub gelegen in Katwijk is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat North Shore Beachclub het beste restaurant van Katwijk maakt.

North Shore Beachclub in Katwijk

Contactgegevens van North Shore Beachclub in Katwijk

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van North Shore Beachclub vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Melkweg 100 in Katwijk om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 071-4033090 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan North Shore Beachclub zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van North Shore Beachclub zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat North Shore Beachclub open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Erfaar de sfeer bij North Shore Beachclub in het prachtige Katwijk

Op de website van North Shore Beachclub in het prachtige Katwijk kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Katwijk, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, North Shore Beachclub is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Reviews online van North Shore Beachclub in Katwijk

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij North Shore Beachclub kijk dan eens online naar alle reviews die er over North Shore Beachclub geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in North Shore Beachclub. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over North Shore Beachclub online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of North Shore Beachclub in Katwijk goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.North Shore Beachclub zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over North Shore Beachclub. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe North Shore Beachclub gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: North Shore Beachclub aan de Melkweg 100  in Katwijk. Bel 071-4033090 om te reserveren.