VOF Megens-Looman in Eindhoven

Odyssey II in Geldermalsen

Odyssey II

Rijksstraatweg 11 

4191 SC Geldermalsen

0345-574888

Contactgegevens van Odyssey II in Geldermalsen

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Odyssey II vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Rijksstraatweg 11 in Geldermalsen om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 0345-574888 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Odyssey II zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Odyssey II zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Odyssey II open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Gezellig uit eten in Geldermalsen

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Odyssey II in Geldermalsen ben je aan het juiste adres. Doordat Odyssey II een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Odyssey II in Geldermalsen een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Odyssey II zijn.

Odyssey II in Geldermalsen

Kom genieten van lekker eten bij Odyssey II van Geldermalsen

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Odyssey II bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Odyssey II is namelijk het beste restaurant van Geldermalsen! Odyssey II heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Odyssey II gelegen in Geldermalsen is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Odyssey II het beste restaurant van Geldermalsen maakt.

Bezoek voor een sfeerimpressie de website van Odyssey II in Geldermalsen

Op de website van Odyssey II in het prachtige Geldermalsen kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Geldermalsen, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Odyssey II is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Bekijk de reviews van Odyssey II in Geldermalsen hier online

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Odyssey II kijk dan eens online naar alle reviews die er over Odyssey II geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Odyssey II. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Odyssey II online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Odyssey II in Geldermalsen goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Odyssey II zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Odyssey II. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Odyssey II gewaardeerd wordt door bezoekers.

Kom alles te weten over Odyssey II in Geldermalsen

Als je opzoek bent naar informatie over Odyssey II in Geldermalsen is online erg veel te vinden. Odyssey II heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Odyssey II te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Odyssey II eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Odyssey II in het mooie Geldermalsen.

Gezellig uit eten bij: Odyssey II aan de Rijksstraatweg 11  in Geldermalsen. Bel 0345-574888 om te reserveren.