Restaurant San Thomas VOF in Amsterdam

Ome Dries in Slagharen

Ome Dries

Anton Geerdesplein 4 -5

7776 BD Slagharen

0523-681316

Gezellig uit eten in Slagharen

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Ome Dries in Slagharen ben je aan het juiste adres. Doordat Ome Dries een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Ome Dries in Slagharen een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Ome Dries zijn.

Lees meer over Ome Dries in Slagharen

Als je opzoek bent naar informatie over Ome Dries in Slagharen is online erg veel te vinden. Ome Dries heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Ome Dries te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Ome Dries eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Ome Dries in het mooie Slagharen.

Kom genieten van het beste eten bij Ome Dries in Slagharen

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Ome Dries bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Ome Dries is namelijk het beste restaurant van Slagharen! Ome Dries heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Ome Dries gelegen in Slagharen is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Ome Dries het beste restaurant van Slagharen maakt.

Ome Dries in Slagharen

Bezoek voor een sfeerimpressie de website van Ome Dries in Slagharen

Op de website van Ome Dries in het prachtige Slagharen kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Slagharen, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Ome Dries is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Contact opnemen met Ome Dries in Slagharen

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Ome Dries vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Anton Geerdesplein 4 -5 in Slagharen om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 0523-681316 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Ome Dries zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Ome Dries zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Ome Dries open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Reviews bekijken van Ome Dries in Slagharen

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Ome Dries kijk dan eens online naar alle reviews die er over Ome Dries geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Ome Dries. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Ome Dries online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Ome Dries in Slagharen goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Ome Dries zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Ome Dries. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Ome Dries gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: Ome Dries aan de Anton Geerdesplein 4 -5 in Slagharen. Bel 0523-681316 om te reserveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *