Pizza Casa Het Pizzahuis in Uden

Pagode in Hengelo

Pagode

Boekeloseweg 0

7553 DK Hengelo

742434550

Top lunchplekjes in Hengelo

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Hengelo, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Hengelo is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Pagode in Hengelo is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Pagode in Hengelo voor een gezellige lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Pagode. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Pagode is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Pagode zeer geschikt. Je kunt bij Pagode zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Hengelo een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Pagode in Hengelo

Informatie over Pagode in Hengelo

Om alvast wat informatie in te winnen over Pagode kun je even de webpagina van de brasserie in Hengelo bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Pagode je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Pagode kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Hengelo terecht. Door het design van het Pagode in Hengelo is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Contactgegevens van Pagode in Hengelo

Vind hier de contactgegevens van Pagode aan de Boekeloseweg 0 in Hengelo heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 742434550 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Pagode kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Pagode geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Hengelo vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Pagode te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Hengelo

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Hengelo kun je voor dat je gaat lunchen in Hengelo alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Pagode in Hengelo voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Kijk wat andere gasten van Pagode in Hengelo vinden

Naast alle informatie van Pagode kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Pagode in Hengelo. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Hengelo en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Pagode gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Hengelo, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Pagode kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Pagode aan de Boekeloseweg 0  in Hengelo. Bel 742434550 om te reserveren. Of kom gezellig langs.