Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Pasa Lunch in Haarlem

Pasa Lunch

Amsterdamstraat 52

2032 PS Haarlem

614999523

Informatie over Pasa Lunch in Haarlem

Om alvast wat informatie in te winnen over Pasa Lunch kun je even de webpagina van de brasserie in Haarlem bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Pasa Lunch je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Pasa Lunch kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Haarlem terecht. Door het design van het Pasa Lunch in Haarlem is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Haarlem

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Haarlem, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Haarlem is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Pasa Lunch in Haarlem is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Pasa Lunch in Haarlem om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Pasa Lunch. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Pasa Lunch is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Pasa Lunch zeer geschikt. Je kunt bij Pasa Lunch zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Haarlem een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Pasa Lunch in Haarlem

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Haarlem

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Haarlem kun je voor dat je gaat lunchen in Haarlem alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Pasa Lunch in Haarlem voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Pasa Lunch in Haarlem

Vind hier de contactgegevens van Pasa Lunch aan de Amsterdamstraat 52 in Haarlem heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 614999523 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Pasa Lunch kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Pasa Lunch geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Haarlem vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Pasa Lunch te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Pasa Lunch in Haarlem vinden

Naast alle informatie van Pasa Lunch kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Pasa Lunch in Haarlem. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Haarlem en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Pasa Lunch gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Haarlem, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Pasa Lunch kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Pasa Lunch aan de Amsterdamstraat 52  in Haarlem. Bel 614999523 om te reserveren. Of kom gezellig langs.