Contactgegevens van Tapperij Atjeh in Den Haag

Petit Bar in Roosendaal

Petit Bar

Molenstraat 29

4701 JM Roosendaal

0165-534936

Voor een gezellige avond in Roosendaal: Petit Bar in Roosendaal

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Roosendaal is dit het geval. Het gezellige Petit Bar is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Petit Bar. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Petit Bar in Roosendaal de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Roosendaal voor een gezellig avondje uit

Naast het café Petit Bar in Roosendaal. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Petit Bar draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Petit Bar is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Roosendaal wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Roosendaal.

Petit Bar in Roosendaal

Petit Bar in Roosendaal heeft voor elk wat wils!

In Petit Bar ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Roosendaal hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Petit Bar een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Petit Bar op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Petit Bar is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Petit Bar in Roosendaal.

Contactgegevens van Petit Bar in het mooie Roosendaal

Als je in contact wil komen met Petit Bar kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0165-534936. Zo kan cafe in Roosendaal al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Petit Bar. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Petit Bar aan de Molenstraat 29 in Roosendaal. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Roosendaal soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews online te vinden van Petit Bar in Roosendaal

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Roosendaal hebben bezoekers van Petit Bar beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Petit Bar in Roosendaal is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Roosendaal gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Petit Bar en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Petit Bar te maken.

Ook Petit Bar bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Petit Bar bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Petit Bar een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Roosendaal. Maar ook om Petit Bar voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Petit Bar aan de Molenstraat 29  in het prachtige Roosendaal. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0165-534936.

 

1 reactie op “Petit Bar in Roosendaal”

  1. Christ verbunt

    Altijd gezellig daar.ik kwam daar al 1969-1972
    Veel vaste gasten daar medewerkers van AH en veel verpleegsters van het oude ziekenhuis .Heerlijk wat drinken en kletsen daar. Zeer gemoedelijk daar.😎😎

Reacties zijn uitgeschakeld.