KFC Almere in Almere

Pizzeria Karalis B.V. in Leiden

Pizzeria Karalis B.V.

Doezastraat 5

2311 GZ Leiden

715141890

Pizzeria Karalis B.V. in Leiden om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Pizzeria Karalis B.V.. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Pizzeria Karalis B.V. is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Pizzeria Karalis B.V. zeer geschikt. Je kunt bij Pizzeria Karalis B.V. zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Leiden een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Leiden

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Leiden, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Leiden is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Pizzeria Karalis B.V. in Leiden is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Pizzeria Karalis B.V. in Leiden

Info over Pizzeria Karalis B.V. in Leiden

Om alvast wat informatie in te winnen over Pizzeria Karalis B.V. kun je even de webpagina van de brasserie in Leiden bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Pizzeria Karalis B.V. je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Pizzeria Karalis B.V. kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Leiden terecht. Door het design van het Pizzeria Karalis B.V. in Leiden is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Leiden

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Leiden kun je voor dat je gaat lunchen in Leiden alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Pizzeria Karalis B.V. in Leiden voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Pizzeria Karalis B.V. in Leiden

Vind hier de contactgegevens van Pizzeria Karalis B.V. aan de Doezastraat 5 in Leiden heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 715141890 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Pizzeria Karalis B.V. kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Pizzeria Karalis B.V. geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Leiden vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Pizzeria Karalis B.V. te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Pizzeria Karalis B.V. in Leiden vonden

Naast alle informatie van Pizzeria Karalis B.V. kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Pizzeria Karalis B.V. in Leiden. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Leiden en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Pizzeria Karalis B.V. gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Leiden, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Pizzeria Karalis B.V. kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Pizzeria Karalis B.V. aan de Doezastraat 5  in Leiden. Bel 715141890 om te reserveren. Of kom gezellig langs.