Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Pizzeria/Lunch in Deventer

Pizzeria/Lunch

Proosdijpassage 22

7411KZ Deventer

570615832

Informatie over Pizzeria/Lunch in Deventer

Om alvast wat informatie in te winnen over Pizzeria/Lunch kun je even de webpagina van de brasserie in Deventer bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Pizzeria/Lunch je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Pizzeria/Lunch kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Deventer terecht. Door het design van het Pizzeria/Lunch in Deventer is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Deventer

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Deventer, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Deventer is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Pizzeria/Lunch in Deventer is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Pizzeria/Lunch in Deventer om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Pizzeria/Lunch. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Pizzeria/Lunch is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Pizzeria/Lunch zeer geschikt. Je kunt bij Pizzeria/Lunch zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Deventer een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Pizzeria/Lunch in Deventer

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Deventer

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Deventer kun je voor dat je gaat lunchen in Deventer alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Pizzeria/Lunch in Deventer voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Pizzeria/Lunch in Deventer

Vind hier de contactgegevens van Pizzeria/Lunch aan de Proosdijpassage 22 in Deventer heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 570615832 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Pizzeria/Lunch kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Pizzeria/Lunch geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Deventer vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Pizzeria/Lunch te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Pizzeria/Lunch in Deventer vinden

Naast alle informatie van Pizzeria/Lunch kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Pizzeria/Lunch in Deventer. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Deventer en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Pizzeria/Lunch gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Deventer, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Pizzeria/Lunch kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Pizzeria/Lunch aan de Proosdijpassage 22  in Deventer. Bel 570615832 om te reserveren. Of kom gezellig langs.