KFC Almere in Almere

Prince in Heerlen

Prince

Akerstraat 8

6411 HA Heerlen

045-5715155

Prince in Heerlen om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Prince. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Prince is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Prince zeer geschikt. Je kunt bij Prince zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Heerlen een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Heerlen

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Heerlen, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Heerlen is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Prince in Heerlen is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Prince in Heerlen

Info over Prince in Heerlen

Om alvast wat informatie in te winnen over Prince kun je even de webpagina van de brasserie in Heerlen bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Prince je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Prince kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Heerlen terecht. Door het design van het Prince in Heerlen is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Heerlen

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Heerlen kun je voor dat je gaat lunchen in Heerlen alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Prince in Heerlen voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Prince in Heerlen

Vind hier de contactgegevens van Prince aan de Akerstraat 8 in Heerlen heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 045-5715155 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Prince kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Prince geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Heerlen vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Prince te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Prince in Heerlen vonden

Naast alle informatie van Prince kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Prince in Heerlen. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Heerlen en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Prince gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Heerlen, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Prince kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Prince aan de Akerstraat 8  in Heerlen. Bel 045-5715155 om te reserveren. Of kom gezellig langs.