Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Restaurant Lunchroom Het Sud in Workum

Restaurant Lunchroom Het Sud

Súd 104

8711 CX Workum

515543612

Contactgegevens van Restaurant Lunchroom Het Sud in Workum

Vind hier de contactgegevens van Restaurant Lunchroom Het Sud aan de Súd 104 in Workum heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 515543612 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Restaurant Lunchroom Het Sud kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Restaurant Lunchroom Het Sud geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Workum vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Restaurant Lunchroom Het Sud te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Restaurant Lunchroom Het Sud in Workum voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Restaurant Lunchroom Het Sud. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Restaurant Lunchroom Het Sud is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Restaurant Lunchroom Het Sud zeer geschikt. Je kunt bij Restaurant Lunchroom Het Sud zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Workum een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Restaurant Lunchroom Het Sud in Workum

Top brasserie in Workum

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Workum, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Workum is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Restaurant Lunchroom Het Sud in Workum is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Workum bij Restaurant Lunchroom Het Sud

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Workum kun je voor dat je gaat lunchen in Workum alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Restaurant Lunchroom Het Sud in Workum voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Restaurant Lunchroom Het Sud in Workum

Om alvast wat informatie in te winnen over Restaurant Lunchroom Het Sud kun je even de webpagina van de brasserie in Workum bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Restaurant Lunchroom Het Sud je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Restaurant Lunchroom Het Sud kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Workum terecht. Door het design van het Restaurant Lunchroom Het Sud in Workum is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Restaurant Lunchroom Het Sud in Workum vinden

Naast alle informatie van Restaurant Lunchroom Het Sud kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Restaurant Lunchroom Het Sud in Workum. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Workum en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Restaurant Lunchroom Het Sud gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Workum, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Restaurant Lunchroom Het Sud kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Restaurant Lunchroom Het Sud aan de Súd 104  in Workum. Bel 515543612 om te reserveren. Of kom gezellig langs.