Contactgegevens van Cafe De Kastanje in Kloosterzande

Rickies Feest in Wassenaar

Rickies Feest

Kerkstraat 5

2242HA Wassenaar

0703850611

De leukste sport & feestcafe van wassenaar.

Hier kunt u genieten van een drankje, sport kijken en natuurlijk in de avond FEEST!!

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 16:00 tot 23:30
Woensdag: 16:00 tot 23:59
Donderdag: 16:00 tot 23:59
Vrijdag: 15:00 tot 2:30 (In de ochtend)
Zaterdag: 15:00 tot 2:30 (In de ochtend)
Zondag: 14:00 tot 22:00

Rickies Feest in Wassenaar heeft ruim assortiment aan biertjes, wijntjes en drankjes!

In Rickies Feest ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Wassenaar hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Rickies Feest een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Rickies Feest op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Rickies Feest is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Rickies Feest in Wassenaar.

Gezellige avond in Wassenaar. Kan bij Rickies Feest in Wassenaar

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Wassenaar is dit het geval. Het gezellige Rickies Feest is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Rickies Feest. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Rickies Feest in Wassenaar de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Wassenaar gezellig avondje uit

Naast het café Rickies Feest in Wassenaar. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Rickies Feest draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Rickies Feest is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Wassenaar wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Wassenaar.

Rickies Feest in Wassenaar

Reviews online te lezen of schrijven van Rickies Feest in Wassenaar

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Wassenaar hebben bezoekers van Rickies Feest beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Rickies Feest in Wassenaar is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Wassenaar gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Rickies Feest en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Rickies Feest te maken.

Ook Rickies Feest bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Rickies Feest bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Rickies Feest een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Wassenaar. Maar ook om Rickies Feest voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Contactgegevens van Rickies Feest in het prachtige Wassenaar

Als je in contact wil komen met Rickies Feest kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 703850611. Zo kan cafe in Wassenaar al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Rickies Feest. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Rickies Feest aan de Kerkstraat 5 in Wassenaar. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Wassenaar soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Rickies Feest aan de Kerkstraat 5 in het prachtige Wassenaar. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0703850611.