Contactgegevens van Tapperij Atjeh in Den Haag

San Remo in Valkenswaard

San Remo

Karel Mollenstraat Zuid 46

5554 CH Valkenswaard

040-2042958

Voor een gezellige avond in Valkenswaard: San Remo in Valkenswaard

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Valkenswaard is dit het geval. Het gezellige San Remo is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe San Remo. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in San Remo in Valkenswaard de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Valkenswaard voor een gezellig avondje uit

Naast het café San Remo in Valkenswaard. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. San Remo draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar San Remo is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Valkenswaard wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Valkenswaard.

San Remo in Valkenswaard

San Remo in Valkenswaard heeft voor elk wat wils!

In San Remo ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Valkenswaard hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft San Remo een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij San Remo op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij San Remo is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij San Remo in Valkenswaard.

Contactgegevens van San Remo in het mooie Valkenswaard

Als je in contact wil komen met San Remo kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 040-2042958. Zo kan cafe in Valkenswaard al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van San Remo. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij San Remo aan de Karel Mollenstraat Zuid 46 in Valkenswaard. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Valkenswaard soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews online te vinden van San Remo in Valkenswaard

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Valkenswaard hebben bezoekers van San Remo beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe San Remo in Valkenswaard is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Valkenswaard gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van San Remo en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor San Remo te maken.

Ook San Remo bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor San Remo bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan San Remo een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Valkenswaard. Maar ook om San Remo voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar San Remo aan de Karel Mollenstraat Zuid 46  in het prachtige Valkenswaard. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 040-2042958.