Chinees Indisch Restaurant "HOI Shan" in Roelofarendsveen

Schimmelpenninckhuys BV in Groningen

Schimmelpenninckhuys BV

Oosterstraat 53 

9711 NR Groningen

050-3189502

Gezellig wat eten in Groningen

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Schimmelpenninckhuys BV in Groningen ben je aan het juiste adres. Doordat Schimmelpenninckhuys BV een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Schimmelpenninckhuys BV in Groningen een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Schimmelpenninckhuys BV zijn.

Kom meer te weten over Schimmelpenninckhuys BV in Groningen kijk op hun website

Als je opzoek bent naar informatie over Schimmelpenninckhuys BV in Groningen is online erg veel te vinden. Schimmelpenninckhuys BV heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Schimmelpenninckhuys BV te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Schimmelpenninckhuys BV eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Schimmelpenninckhuys BV in het mooie Groningen.

Kom genieten bij Schimmelpenninckhuys BV van Groningen

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Schimmelpenninckhuys BV bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Schimmelpenninckhuys BV is namelijk het beste restaurant van Groningen! Schimmelpenninckhuys BV heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Schimmelpenninckhuys BV gelegen in Groningen is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Schimmelpenninckhuys BV het beste restaurant van Groningen maakt.

Schimmelpenninckhuys BV in Groningen

Contactgegevens van Schimmelpenninckhuys BV in Groningen

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Schimmelpenninckhuys BV vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Oosterstraat 53 in Groningen om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 050-3189502 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Schimmelpenninckhuys BV zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Schimmelpenninckhuys BV zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Schimmelpenninckhuys BV open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Erfaar de sfeer bij Schimmelpenninckhuys BV in het prachtige Groningen

Op de website van Schimmelpenninckhuys BV in het prachtige Groningen kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Groningen, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Schimmelpenninckhuys BV is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Reviews online van Schimmelpenninckhuys BV in Groningen

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Schimmelpenninckhuys BV kijk dan eens online naar alle reviews die er over Schimmelpenninckhuys BV geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Schimmelpenninckhuys BV. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Schimmelpenninckhuys BV online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Schimmelpenninckhuys BV in Groningen goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Schimmelpenninckhuys BV zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Schimmelpenninckhuys BV. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Schimmelpenninckhuys BV gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: Schimmelpenninckhuys BV aan de Oosterstraat 53  in Groningen. Bel 050-3189502 om te reserveren.