Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Simply Bread BV in Maastricht

Simply Bread BV

Stationsstraat 34

6221 BR Maastricht

043-3259929

Informatie over Simply Bread BV in Maastricht

Om alvast wat informatie in te winnen over Simply Bread BV kun je even de webpagina van de brasserie in Maastricht bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Simply Bread BV je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Simply Bread BV kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Maastricht terecht. Door het design van het Simply Bread BV in Maastricht is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Maastricht

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Maastricht, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Maastricht is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Simply Bread BV in Maastricht is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Simply Bread BV in Maastricht om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Simply Bread BV. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Simply Bread BV is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Simply Bread BV zeer geschikt. Je kunt bij Simply Bread BV zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Maastricht een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Simply Bread BV in Maastricht

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Maastricht

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Maastricht kun je voor dat je gaat lunchen in Maastricht alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Simply Bread BV in Maastricht voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Simply Bread BV in Maastricht

Vind hier de contactgegevens van Simply Bread BV aan de Stationsstraat 34 in Maastricht heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 043-3259929 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Simply Bread BV kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Simply Bread BV geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Maastricht vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Simply Bread BV te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Simply Bread BV in Maastricht vinden

Naast alle informatie van Simply Bread BV kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Simply Bread BV in Maastricht. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Maastricht en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Simply Bread BV gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Maastricht, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Simply Bread BV kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Simply Bread BV aan de Stationsstraat 34  in Maastricht. Bel 043-3259929 om te reserveren. Of kom gezellig langs.