Cafetaria Koedijkslanden in Meppel

Smultent Haantje in Drachten

Smultent Haantje

Schwartzenberghlaan 140 /A

9201 KG Drachten

0512-516590

Op zoek naar het beste cafetaria in Drachten

Je kent het wel, je hebt zin in een lekkere snack van de cafetaria, maar weet niet zo goed bij welke cafetaria in Drachten je wezen moet. Er bestaat wezenlijke verschillen tussen snackbars en het is daarom verstandig om je vooraf in te lezen over wat de beste cafetaria in Drachten is. Niet alleen de smaak is namelijk belangrijk, maar ook de service en de hygiëne is erg van belang. Je kiest net als ieder ander liever voor een schonere dan een vieze cafetaria. Om je te helpen bij je keuze voor de juiste snackbar in Drachten helpen wij je een stuk op weg.

Een lekkere snack in Drachten: Bij Smultent Haantje in Drachten moet je zijn!

In het centrum van Drachten bevindt zich Smultent Haantje, een cafetaria die zeer goed aangeschreven staat en door veel mensen bezocht wordt. Naast goede en lekkere snacks, kun je er hier ook op rekenen dat er hygiënisch gewerkt wordt. Smultent Haantje in Drachten voorkomt zo zieke klanten veroorzaakt door bijvoorbeeld oud frituurvet of bacteriën die overgedragen worden via de medewerkers aan de klant of via het eten zelf. Ook de cafetaria zelf moet schoon zijn en dat heeft snackbar in Drachten goed op orde.

Smultent Haantje voor lekkerste snacks in Drachten

Bestelling doorgeven bij Smultent Haantje in Drachten

Smultent Haantje geeft je de mogelijk een bestelling te plaatsen via de telefoon op 0512-516590, maar je kunt ook in de cafetaria zelf bestellen om mee te nemen en je kunt ook bij snackbar Smultent Haantje zitten, bestellen en eten. Daarnaast is bezorgen ook mogelijk bij Smultent Haantje in heel Drachten en omstreken. Zo kun jij zonder zorgen vanaf de eettafel jouw eten bestellen bij Smultent Haantje en simpel thuis laten bezorgen. Dit scheelt je veel tijd die jij effectief aan andere dingen kunt besteden terwijl je wacht. De contactinformatie van de snackbar in Drachten vind je hier: 0512-516590. Ophalen kan op: Schwartzenberghlaan 140 /A te Drachten

Vegetarisch ook bij Smultent Haantje in Drachten

Aangezien steeds meer toch jongere mensen vlees bewust links laten liggen al is het maar 1 of 2 dagen in de week, is Smultent Haantje ook meegegaan met de tijd. In de snackbar in Drachten is naast het ruime assortiment aan vleessnacks ook een groot aanbod in vegetarische snacks. Dus wil jij een frietdag zonder vlees, dan is dit ook mogelijk bij Smultent Haantje. Zo kun je bewust snacken zonder schuldgevoel. Als je allergieën hebt, kun je ook terecht bij Smultent Haantje op de menukaart staan achter de snacks symbolen zodat jij eenvoudig kan zien of jij de snacks bij Smultent Haantje in Drachten wel of niet kan eten.

De keuze bij Smultent Haantje in Drachten is mega

Doordat de keuze bij cafetaria Smultent Haantje enorm ruim is, is er voor ieder wel wat te kiezen. Je kunt door de grote vitrine in de snackbar zelf zien wat er allemaal verkrijgbaar is en als je thuis alvast wilt kijken wat je wilt eten kun je op de website van Smultent Haantje al de menukaart bekijken. Veel Nederlanders hebben op vrijdag frietdag en daarom is het verstandig om of vroeg of laat eten te halen bij Smultent Haantje.

Ook is het verstandig als je wel rond de standaard etenstijd eten wilt halen bij snackbar Smultent Haantje in Drachten dat je belt om te bestellen. Zo voorkom je dat je enorm lang moet wachten op je bestelling bij Smultent Haantje. Wanneer je in de cafetaria in Drachten wilt eten, kun je beter voor of na de “spitstijd” gaan anders kan het zijn dat je soms wel een uur moet wachten op je eten.

Laat je voorgangers je helpen door reviews bij de keuze voor Smultent Haantje in Drachten

Om toch nog even goed te bekijken of snackbar in Drachten voor jou de beste keuze is, kun je online even checken hoe jouw voorgangers over Smultent Haantje in Drachten denken. Op de webpagina en vergelijkingswebsites kun je alle reviews die geschreven zijn over Smultent Haantje teruglezen. Zo weet je hoe goed de service van de snackbar in Drachten is, hoe de snacks smaken, hoe hygiënisch Smultent Haantje is en hoe lang de wachttijd gemiddeld is. Daarnaast kun je op deze manier makkelijk een prijs-kwaliteit check doen en weet je direct dat Smultent Haantje in Drachten bij jouw behoeften aansluit. Zo eet je goed voorbereid bij Smultent Haantje.

Zin aan een snack? Bij Smultent Haantje aan de Schwartzenberghlaan 140 /A heb je de beste snacks in Drachten. Bel om je bestelling door te geven naar: 0512-516590. Of kom gezellig langs.