Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe in Afferden

Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe

Hengeland 10 /A

5851 EA Afferden

0485-531770

Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe in Afferden heeft voor elk wat wils!

In Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Afferden hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe in Afferden.

Voor een avond stappen in Afferden ga je naar Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe in Afferden

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Afferden is dit het geval. Het gezellige Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe in Afferden de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Afferden voor een leuk avondje uit

Naast het café Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe in Afferden. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Afferden wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Afferden.

Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe in Afferden

Contact opnemen met Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe in het mooie Afferden

Als je in contact wil komen met Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0485-531770. Zo kan cafe in Afferden al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe aan de Hengeland 10 /A in Afferden. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Afferden soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe in Afferden

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Afferden hebben bezoekers van Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe in het mooie Afferden is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Afferden gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe te maken.

Ook Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Afferden. Maar ook om Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Stan Laurel & Oliver Hardy Cafe aan de Hengeland 10 /A in het prachtige Afferden. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0485-531770.