Contactgegevens van CafÈ Os Mam in Weert

Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam in Rotterdam

Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam

Boompjeskade 10 -15

3011 XE Rotterdam

010-2010980

Contact met Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam in het mooie Rotterdam

Als je in contact wil komen met Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 010-2010980. Zo kan cafe in Rotterdam al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam aan de Boompjeskade 10 -15 in Rotterdam. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Rotterdam soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

In de buurt van Rotterdam? En op zoek naar gezelligheid? Ga dan naar Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam.

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Rotterdam is dit het geval. Het gezellige Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam in Rotterdam de gezelligheid op komen zoeken.

Bar Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam in Rotterdam voor een gezellig avond

Naast het café Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam in Rotterdam. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Rotterdam wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Rotterdam.

Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam in Rotterdam

Reviews over Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam in Rotterdam lezen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Rotterdam hebben bezoekers van Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam in Rotterdam is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Rotterdam gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam te maken.

Ook Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Rotterdam. Maar ook om Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam in Rotterdam heeft voor elk wat leuks!

In Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Rotterdam hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam in Rotterdam.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Stichting Popverzamelgebouw Rotterdam aan de Boompjeskade 10 -15 in het prachtige Rotterdam. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 010-2010980.