Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Stop & Go in Groningen

Stop & Go

Turfsingel 92 -1

9711 VX Groningen

050-3122856

Contactgegevens van Stop & Go in Groningen

Vind hier de contactgegevens van Stop & Go aan de Turfsingel 92 -1 in Groningen heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 050-3122856 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Stop & Go kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Stop & Go geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Groningen vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Stop & Go te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Stop & Go in Groningen voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Stop & Go. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Stop & Go is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Stop & Go zeer geschikt. Je kunt bij Stop & Go zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Groningen een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Stop & Go in Groningen

Top brasserie in Groningen

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Groningen, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Groningen is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Stop & Go in Groningen is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Groningen bij Stop & Go

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Groningen kun je voor dat je gaat lunchen in Groningen alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Stop & Go in Groningen voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Stop & Go in Groningen

Om alvast wat informatie in te winnen over Stop & Go kun je even de webpagina van de brasserie in Groningen bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Stop & Go je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Stop & Go kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Groningen terecht. Door het design van het Stop & Go in Groningen is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Stop & Go in Groningen vinden

Naast alle informatie van Stop & Go kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Stop & Go in Groningen. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Groningen en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Stop & Go gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Groningen, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Stop & Go kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Stop & Go aan de Turfsingel 92 -1 in Groningen. Bel 050-3122856 om te reserveren. Of kom gezellig langs.