Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Surfers Texel in Den Burg

Surfers Texel

Weverstraat 94

1791 AG Den Burg

0222-310266

Surfers Texel in Den Burg heeft voor elk wat wils!

In Surfers Texel ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Den Burg hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Surfers Texel een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Surfers Texel op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Surfers Texel is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Surfers Texel in Den Burg.

Voor een avond stappen in Den Burg ga je naar Surfers Texel in Den Burg

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Den Burg is dit het geval. Het gezellige Surfers Texel is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Surfers Texel. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Surfers Texel in Den Burg de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Den Burg voor een leuk avondje uit

Naast het café Surfers Texel in Den Burg. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Surfers Texel draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Surfers Texel is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Den Burg wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Den Burg.

Surfers Texel in Den Burg

Contact opnemen met Surfers Texel in het mooie Den Burg

Als je in contact wil komen met Surfers Texel kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0222-310266. Zo kan cafe in Den Burg al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Surfers Texel. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Surfers Texel aan de Weverstraat 94 in Den Burg. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Den Burg soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Surfers Texel in Den Burg

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Den Burg hebben bezoekers van Surfers Texel beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Surfers Texel in het mooie Den Burg is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Den Burg gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Surfers Texel en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Surfers Texel te maken.

Ook Surfers Texel bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Surfers Texel bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Surfers Texel een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Den Burg. Maar ook om Surfers Texel voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Surfers Texel aan de Weverstraat 94  in het prachtige Den Burg. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0222-310266.