Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

‘t Guijtje in Wassenaar

‘t Guijtje

Kerkstraat 5

2242 HA Wassenaar

070-5110774

‘t Guijtje in Wassenaar heeft voor elk wat wils!

In ‘t Guijtje ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Wassenaar hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft ‘t Guijtje een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij ‘t Guijtje op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij ‘t Guijtje is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij ‘t Guijtje in Wassenaar.

Voor een avond stappen in Wassenaar ga je naar ‘t Guijtje in Wassenaar

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Wassenaar is dit het geval. Het gezellige ‘t Guijtje is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe ‘t Guijtje. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in ‘t Guijtje in Wassenaar de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Wassenaar voor een leuk avondje uit

Naast het café ‘t Guijtje in Wassenaar. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. ‘t Guijtje draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar ‘t Guijtje is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Wassenaar wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Wassenaar.

't Guijtje in Wassenaar

Contact opnemen met ‘t Guijtje in het mooie Wassenaar

Als je in contact wil komen met ‘t Guijtje kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 070-5110774. Zo kan cafe in Wassenaar al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van ‘t Guijtje. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij ‘t Guijtje aan de Kerkstraat 5 in Wassenaar. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Wassenaar soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van ‘t Guijtje in Wassenaar

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Wassenaar hebben bezoekers van ‘t Guijtje beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe ‘t Guijtje in het mooie Wassenaar is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Wassenaar gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van ‘t Guijtje en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor ‘t Guijtje te maken.

Ook ‘t Guijtje bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor ‘t Guijtje bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan ‘t Guijtje een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Wassenaar. Maar ook om ‘t Guijtje voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar ‘t Guijtje aan de Kerkstraat 5  in het prachtige Wassenaar. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 070-5110774.