Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

´t Oale Gemeentehoes in Rolde

´t Oale Gemeentehoes

Hoofdstraat 25

9451 BA Rolde

592242868

Informatie over ´t Oale Gemeentehoes in Rolde

Om alvast wat informatie in te winnen over ´t Oale Gemeentehoes kun je even de webpagina van de brasserie in Rolde bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat ´t Oale Gemeentehoes je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij ´t Oale Gemeentehoes kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Rolde terecht. Door het design van het ´t Oale Gemeentehoes in Rolde is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Rolde

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Rolde, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Rolde is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij ´t Oale Gemeentehoes in Rolde is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

´t Oale Gemeentehoes in Rolde om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is ´t Oale Gemeentehoes. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. ´t Oale Gemeentehoes is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie ´t Oale Gemeentehoes zeer geschikt. Je kunt bij ´t Oale Gemeentehoes zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Rolde een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

´t Oale Gemeentehoes in Rolde

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Rolde

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Rolde kun je voor dat je gaat lunchen in Rolde alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of ´t Oale Gemeentehoes in Rolde voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met ´t Oale Gemeentehoes in Rolde

Vind hier de contactgegevens van ´t Oale Gemeentehoes aan de Hoofdstraat 25 in Rolde heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 592242868 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van ´t Oale Gemeentehoes kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat ´t Oale Gemeentehoes geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Rolde vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat ´t Oale Gemeentehoes te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van ´t Oale Gemeentehoes in Rolde vinden

Naast alle informatie van ´t Oale Gemeentehoes kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor ´t Oale Gemeentehoes in Rolde. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Rolde en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij ´t Oale Gemeentehoes gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Rolde, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook ´t Oale Gemeentehoes kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: ´t Oale Gemeentehoes aan de Hoofdstraat 25  in Rolde. Bel 592242868 om te reserveren. Of kom gezellig langs.