Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

‘t Pandje in Wolvega

‘t Pandje

Van Harenstraat 29

8471 JB Wolvega

0561-616022

Informatie over ‘t Pandje in Wolvega

Om alvast wat informatie in te winnen over ‘t Pandje kun je even de webpagina van de brasserie in Wolvega bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat ‘t Pandje je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij ‘t Pandje kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Wolvega terecht. Door het design van het ‘t Pandje in Wolvega is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Wolvega

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Wolvega, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Wolvega is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij ‘t Pandje in Wolvega is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

‘t Pandje in Wolvega om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is ‘t Pandje. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. ‘t Pandje is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie ‘t Pandje zeer geschikt. Je kunt bij ‘t Pandje zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Wolvega een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

't Pandje in Wolvega

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Wolvega

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Wolvega kun je voor dat je gaat lunchen in Wolvega alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of ‘t Pandje in Wolvega voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met ‘t Pandje in Wolvega

Vind hier de contactgegevens van ‘t Pandje aan de Van Harenstraat 29 in Wolvega heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 0561-616022 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van ‘t Pandje kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat ‘t Pandje geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Wolvega vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat ‘t Pandje te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van ‘t Pandje in Wolvega vinden

Naast alle informatie van ‘t Pandje kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor ‘t Pandje in Wolvega. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Wolvega en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij ‘t Pandje gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Wolvega, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook ‘t Pandje kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: ‘t Pandje aan de Van Harenstraat 29  in Wolvega. Bel 0561-616022 om te reserveren. Of kom gezellig langs.