Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Taco Mundo in Haarlem

Taco Mundo

Gedempte Oude Gracht 95

2011 GN Haarlem

Contactgegevens van Taco Mundo in Haarlem

Vind hier de contactgegevens van Taco Mundo aan de Gedempte Oude Gracht 95 in Haarlem heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Taco Mundo kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Taco Mundo geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Haarlem vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Taco Mundo te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Taco Mundo in Haarlem voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Taco Mundo. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Taco Mundo is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Taco Mundo zeer geschikt. Je kunt bij Taco Mundo zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Haarlem een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Taco Mundo in Haarlem

Top brasserie in Haarlem

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Haarlem, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Haarlem is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Taco Mundo in Haarlem is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Haarlem bij Taco Mundo

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Haarlem kun je voor dat je gaat lunchen in Haarlem alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Taco Mundo in Haarlem voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Taco Mundo in Haarlem

Om alvast wat informatie in te winnen over Taco Mundo kun je even de webpagina van de brasserie in Haarlem bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Taco Mundo je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Taco Mundo kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Haarlem terecht. Door het design van het Taco Mundo in Haarlem is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Taco Mundo in Haarlem vinden

Naast alle informatie van Taco Mundo kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Taco Mundo in Haarlem. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Haarlem en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Taco Mundo gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Haarlem, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Taco Mundo kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Taco Mundo aan de Gedempte Oude Gracht 95  in Haarlem. Bel om te reserveren. Of kom gezellig langs.