Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Tante Truus in Almere

Tante Truus

Marktmeesterstraat 141

1315 GD Almere

365330533

Contactgegevens van Tante Truus in Almere

Vind hier de contactgegevens van Tante Truus aan de Marktmeesterstraat 141 in Almere heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 365330533 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Tante Truus kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Tante Truus geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Almere vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Tante Truus te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Tante Truus in Almere voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Tante Truus. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Tante Truus is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Tante Truus zeer geschikt. Je kunt bij Tante Truus zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Almere een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Tante Truus in Almere

Top brasserie in Almere

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Almere, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Almere is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Tante Truus in Almere is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Almere bij Tante Truus

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Almere kun je voor dat je gaat lunchen in Almere alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Tante Truus in Almere voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Tante Truus in Almere

Om alvast wat informatie in te winnen over Tante Truus kun je even de webpagina van de brasserie in Almere bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Tante Truus je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Tante Truus kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Almere terecht. Door het design van het Tante Truus in Almere is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Tante Truus in Almere vinden

Naast alle informatie van Tante Truus kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Tante Truus in Almere. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Almere en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Tante Truus gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Almere, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Tante Truus kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Tante Truus aan de Marktmeesterstraat 141  in Almere. Bel 365330533 om te reserveren. Of kom gezellig langs.