Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Target Lasergame in Groningen

Target Lasergame

Oosterkade 6

9711 RS Groningen

050-3144120

Target Lasergame in Groningen heeft voor elk wat wils!

In Target Lasergame ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Groningen hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Target Lasergame een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Target Lasergame op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Target Lasergame is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Target Lasergame in Groningen.

Voor een avond stappen in Groningen ga je naar Target Lasergame in Groningen

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Groningen is dit het geval. Het gezellige Target Lasergame is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Target Lasergame. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Target Lasergame in Groningen de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Groningen voor een leuk avondje uit

Naast het café Target Lasergame in Groningen. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Target Lasergame draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Target Lasergame is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Groningen wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Groningen.

Target Lasergame in Groningen

Contact opnemen met Target Lasergame in het mooie Groningen

Als je in contact wil komen met Target Lasergame kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 050-3144120. Zo kan cafe in Groningen al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Target Lasergame. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Target Lasergame aan de Oosterkade 6 in Groningen. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Groningen soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Target Lasergame in Groningen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Groningen hebben bezoekers van Target Lasergame beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Target Lasergame in het mooie Groningen is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Groningen gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Target Lasergame en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Target Lasergame te maken.

Ook Target Lasergame bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Target Lasergame bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Target Lasergame een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Groningen. Maar ook om Target Lasergame voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Target Lasergame aan de Oosterkade 6  in het prachtige Groningen. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 050-3144120.