Contactgegevens van Microbar in Weert

Tielemans Croymans / A in Boekel

Tielemans Croymans / A

Molenstraat 8

5427 PV Boekel

492325161

Gezelligheid in Boekel. Denk eens aan Tielemans Croymans / A in Boekel

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Boekel is dit het geval. Het gezellige Tielemans Croymans / A is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Tielemans Croymans / A. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Tielemans Croymans / A in Boekel de gezelligheid op komen zoeken.

Tielemans Croymans / A in Boekel heeft ruim assortiment!

In Tielemans Croymans / A ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Boekel hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Tielemans Croymans / A een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Tielemans Croymans / A op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Tielemans Croymans / A is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Tielemans Croymans / A in Boekel.

Bar in Boekel voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café Tielemans Croymans / A in Boekel. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Tielemans Croymans / A draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Tielemans Croymans / A is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Boekel wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Boekel.

Tielemans Croymans / A in Boekel

 

Contact met Tielemans Croymans / A in het leuke Boekel

Als je in contact wil komen met Tielemans Croymans / A kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 492325161. Zo kan cafe in Boekel al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Tielemans Croymans / A. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Tielemans Croymans / A aan de Molenstraat 8 in Boekel. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Boekel soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over Tielemans Croymans / A in Boekel

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Boekel hebben bezoekers van Tielemans Croymans / A beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Tielemans Croymans / A in Boekel is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Boekel gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Tielemans Croymans / A en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Tielemans Croymans / A te maken.

Ook Tielemans Croymans / A bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Tielemans Croymans / A bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Tielemans Croymans / A een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Boekel. Maar ook om Tielemans Croymans / A voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Tielemans Croymans / A aan de Molenstraat 8  in het prachtige Boekel. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 492325161.