Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Tiffin lunch or any light meal in Nijmegen

Tiffin lunch or any light meal

Burghardt van den Berghstraat 113

6512 DH Nijmegen

248455947

Contactgegevens van Tiffin lunch or any light meal in Nijmegen

Vind hier de contactgegevens van Tiffin lunch or any light meal aan de Burghardt van den Berghstraat 113 in Nijmegen heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 248455947 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Tiffin lunch or any light meal kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Tiffin lunch or any light meal geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Nijmegen vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Tiffin lunch or any light meal te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Tiffin lunch or any light meal in Nijmegen voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Tiffin lunch or any light meal. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Tiffin lunch or any light meal is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Tiffin lunch or any light meal zeer geschikt. Je kunt bij Tiffin lunch or any light meal zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Nijmegen een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Tiffin lunch or any light meal in Nijmegen

Top brasserie in Nijmegen

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Nijmegen, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Nijmegen is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Tiffin lunch or any light meal in Nijmegen is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Nijmegen bij Tiffin lunch or any light meal

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Nijmegen kun je voor dat je gaat lunchen in Nijmegen alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Tiffin lunch or any light meal in Nijmegen voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Tiffin lunch or any light meal in Nijmegen

Om alvast wat informatie in te winnen over Tiffin lunch or any light meal kun je even de webpagina van de brasserie in Nijmegen bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Tiffin lunch or any light meal je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Tiffin lunch or any light meal kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Nijmegen terecht. Door het design van het Tiffin lunch or any light meal in Nijmegen is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Tiffin lunch or any light meal in Nijmegen vinden

Naast alle informatie van Tiffin lunch or any light meal kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Tiffin lunch or any light meal in Nijmegen. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Nijmegen en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Tiffin lunch or any light meal gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Nijmegen, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Tiffin lunch or any light meal kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Tiffin lunch or any light meal aan de Burghardt van den Berghstraat 113  in Nijmegen. Bel 248455947 om te reserveren. Of kom gezellig langs.