Contactgegevens van Cafe De Kastanje in Kloosterzande

Uitspanning Cadsandria in Ijzendijke

Uitspanning Cadsandria

Waterpoortstraat 18

4515 AD Ijzendijke

117301376

Uitspanning Cadsandria in Ijzendijke heeft ruim assortiment aan biertjes, wijntjes en drankjes!

In Uitspanning Cadsandria ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Ijzendijke hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Uitspanning Cadsandria een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Uitspanning Cadsandria op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Uitspanning Cadsandria is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Uitspanning Cadsandria in Ijzendijke.

Gezellige avond in Ijzendijke. Kan bij Uitspanning Cadsandria in Ijzendijke

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Ijzendijke is dit het geval. Het gezellige Uitspanning Cadsandria is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Uitspanning Cadsandria. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Uitspanning Cadsandria in Ijzendijke de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Ijzendijke gezellig avondje uit

Naast het café Uitspanning Cadsandria in Ijzendijke. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Uitspanning Cadsandria draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Uitspanning Cadsandria is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Ijzendijke wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Ijzendijke.

Uitspanning Cadsandria in Ijzendijke

Reviews online te lezen of schrijven van Uitspanning Cadsandria in Ijzendijke

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Ijzendijke hebben bezoekers van Uitspanning Cadsandria beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Uitspanning Cadsandria in Ijzendijke is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Ijzendijke gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Uitspanning Cadsandria en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Uitspanning Cadsandria te maken.

Ook Uitspanning Cadsandria bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Uitspanning Cadsandria bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Uitspanning Cadsandria een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Ijzendijke. Maar ook om Uitspanning Cadsandria voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Contactgegevens van Uitspanning Cadsandria in het prachtige Ijzendijke

Als je in contact wil komen met Uitspanning Cadsandria kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 117301376. Zo kan cafe in Ijzendijke al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Uitspanning Cadsandria. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Uitspanning Cadsandria aan de Waterpoortstraat 18 in Ijzendijke. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Ijzendijke soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Uitspanning Cadsandria aan de Waterpoortstraat 18  in het prachtige Ijzendijke. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 117301376.