Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

UP Quelle in Tegelen

UP Quelle

Hoogstraat 40

5931 GC Tegelen

077-3737693

UP Quelle in Tegelen heeft voor elk wat wils!

In UP Quelle ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Tegelen hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft UP Quelle een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij UP Quelle op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij UP Quelle is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij UP Quelle in Tegelen.

Voor een avond stappen in Tegelen ga je naar UP Quelle in Tegelen

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Tegelen is dit het geval. Het gezellige UP Quelle is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe UP Quelle. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in UP Quelle in Tegelen de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Tegelen voor een leuk avondje uit

Naast het café UP Quelle in Tegelen. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. UP Quelle draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar UP Quelle is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Tegelen wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Tegelen.

UP Quelle in Tegelen

Contact opnemen met UP Quelle in het mooie Tegelen

Als je in contact wil komen met UP Quelle kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 077-3737693. Zo kan cafe in Tegelen al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van UP Quelle. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij UP Quelle aan de Hoogstraat 40 in Tegelen. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Tegelen soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van UP Quelle in Tegelen

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Tegelen hebben bezoekers van UP Quelle beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe UP Quelle in het mooie Tegelen is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Tegelen gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van UP Quelle en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor UP Quelle te maken.

Ook UP Quelle bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor UP Quelle bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan UP Quelle een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Tegelen. Maar ook om UP Quelle voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar UP Quelle aan de Hoogstraat 40  in het prachtige Tegelen. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 077-3737693.