Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland in Sassenheim

V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland

Hoofdstraat 115

2171 BA Sassenheim

252211335

Contactgegevens van V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland in Sassenheim

Vind hier de contactgegevens van V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland aan de Hoofdstraat 115 in Sassenheim heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 252211335 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Sassenheim vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland in Sassenheim voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland zeer geschikt. Je kunt bij V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Sassenheim een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland in Sassenheim

Top brasserie in Sassenheim

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Sassenheim, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Sassenheim is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland in Sassenheim is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Sassenheim bij V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Sassenheim kun je voor dat je gaat lunchen in Sassenheim alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland in Sassenheim voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland in Sassenheim

Om alvast wat informatie in te winnen over V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland kun je even de webpagina van de brasserie in Sassenheim bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Sassenheim terecht. Door het design van het V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland in Sassenheim is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland in Sassenheim vinden

Naast alle informatie van V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland in Sassenheim. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Sassenheim en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Sassenheim, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: V.O.F. Banketbakkerij Lunchroom Sutherland aan de Hoofdstraat 115  in Sassenheim. Bel 252211335 om te reserveren. Of kom gezellig langs.