Contactgegevens van Cafe De Kastanje in Kloosterzande

V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen in Valkenswaard

V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen

Karel Mollenstraat Zuid 44

5554 CH Valkenswaard

402012541

V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen in Valkenswaard heeft ruim assortiment aan biertjes, wijntjes en drankjes!

In V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Valkenswaard hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen in Valkenswaard.

Gezellige avond in Valkenswaard. Kan bij V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen in Valkenswaard

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Valkenswaard is dit het geval. Het gezellige V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen in Valkenswaard de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Valkenswaard gezellig avondje uit

Naast het café V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen in Valkenswaard. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Valkenswaard wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Valkenswaard.

V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen in Valkenswaard

Reviews online te lezen of schrijven van V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen in Valkenswaard

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Valkenswaard hebben bezoekers van V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen in Valkenswaard is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Valkenswaard gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen te maken.

Ook V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Valkenswaard. Maar ook om V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Contactgegevens van V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen in het prachtige Valkenswaard

Als je in contact wil komen met V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 402012541. Zo kan cafe in Valkenswaard al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen aan de Karel Mollenstraat Zuid 44 in Valkenswaard. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Valkenswaard soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar V.O.F. CafÈ-Zaal Lavrijssen aan de Karel Mollenstraat Zuid 44  in het prachtige Valkenswaard. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 402012541.