Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Verenigingsgebouw De Schakel in Genemuiden

Verenigingsgebouw De Schakel

Jan van Arkelstraat 18 /A

8281 AB Genemuiden

038-3855456

Verenigingsgebouw De Schakel in Genemuiden heeft voor elk wat wils!

In Verenigingsgebouw De Schakel ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Genemuiden hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Verenigingsgebouw De Schakel een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Verenigingsgebouw De Schakel op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Verenigingsgebouw De Schakel is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Verenigingsgebouw De Schakel in Genemuiden.

Voor een avond stappen in Genemuiden ga je naar Verenigingsgebouw De Schakel in Genemuiden

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Genemuiden is dit het geval. Het gezellige Verenigingsgebouw De Schakel is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Verenigingsgebouw De Schakel. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Verenigingsgebouw De Schakel in Genemuiden de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Genemuiden voor een leuk avondje uit

Naast het café Verenigingsgebouw De Schakel in Genemuiden. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Verenigingsgebouw De Schakel draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Verenigingsgebouw De Schakel is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Genemuiden wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Genemuiden.

Verenigingsgebouw De Schakel in Genemuiden

Contact opnemen met Verenigingsgebouw De Schakel in het mooie Genemuiden

Als je in contact wil komen met Verenigingsgebouw De Schakel kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 038-3855456. Zo kan cafe in Genemuiden al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Verenigingsgebouw De Schakel. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Verenigingsgebouw De Schakel aan de Jan van Arkelstraat 18 /A in Genemuiden. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Genemuiden soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Verenigingsgebouw De Schakel in Genemuiden

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Genemuiden hebben bezoekers van Verenigingsgebouw De Schakel beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Verenigingsgebouw De Schakel in het mooie Genemuiden is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Genemuiden gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Verenigingsgebouw De Schakel en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Verenigingsgebouw De Schakel te maken.

Ook Verenigingsgebouw De Schakel bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Verenigingsgebouw De Schakel bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Verenigingsgebouw De Schakel een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Genemuiden. Maar ook om Verenigingsgebouw De Schakel voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Verenigingsgebouw De Schakel aan de Jan van Arkelstraat 18 /A in het prachtige Genemuiden. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 038-3855456.