Contactgegevens van Tapperij Atjeh in Den Haag

VOF De Jongh en Langermans in Wagenberg

VOF De Jongh en Langermans

Kerkstraat 22

4845 ED Wagenberg

076-5934095

Voor een gezellige avond in Wagenberg: VOF De Jongh en Langermans in Wagenberg

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Wagenberg is dit het geval. Het gezellige VOF De Jongh en Langermans is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe VOF De Jongh en Langermans. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in VOF De Jongh en Langermans in Wagenberg de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Wagenberg voor een gezellig avondje uit

Naast het café VOF De Jongh en Langermans in Wagenberg. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. VOF De Jongh en Langermans draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar VOF De Jongh en Langermans is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Wagenberg wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Wagenberg.

VOF De Jongh en Langermans in Wagenberg

VOF De Jongh en Langermans in Wagenberg heeft voor elk wat wils!

In VOF De Jongh en Langermans ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Wagenberg hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft VOF De Jongh en Langermans een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij VOF De Jongh en Langermans op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij VOF De Jongh en Langermans is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij VOF De Jongh en Langermans in Wagenberg.

Contactgegevens van VOF De Jongh en Langermans in het mooie Wagenberg

Als je in contact wil komen met VOF De Jongh en Langermans kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 076-5934095. Zo kan cafe in Wagenberg al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van VOF De Jongh en Langermans. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij VOF De Jongh en Langermans aan de Kerkstraat 22 in Wagenberg. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Wagenberg soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews online te vinden van VOF De Jongh en Langermans in Wagenberg

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Wagenberg hebben bezoekers van VOF De Jongh en Langermans beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe VOF De Jongh en Langermans in Wagenberg is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Wagenberg gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van VOF De Jongh en Langermans en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor VOF De Jongh en Langermans te maken.

Ook VOF De Jongh en Langermans bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor VOF De Jongh en Langermans bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan VOF De Jongh en Langermans een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Wagenberg. Maar ook om VOF De Jongh en Langermans voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar VOF De Jongh en Langermans aan de Kerkstraat 22  in het prachtige Wagenberg. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 076-5934095.