Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

VOF “Eethuis De Trommel” in Hoogeveen

VOF “Eethuis De Trommel”

Hoofdstraat 194

7901 JX Hoogeveen

0528-275604

Contactgegevens van VOF “Eethuis De Trommel” in Hoogeveen

Vind hier de contactgegevens van VOF “Eethuis De Trommel” aan de Hoofdstraat 194 in Hoogeveen heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 0528-275604 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van VOF “Eethuis De Trommel” kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat VOF “Eethuis De Trommel” geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Hoogeveen vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat VOF “Eethuis De Trommel” te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

VOF “Eethuis De Trommel” in Hoogeveen voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is VOF “Eethuis De Trommel”. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. VOF “Eethuis De Trommel” is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie VOF “Eethuis De Trommel” zeer geschikt. Je kunt bij VOF “Eethuis De Trommel” zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Hoogeveen een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

VOF

Top brasserie in Hoogeveen

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Hoogeveen, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Hoogeveen is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij VOF “Eethuis De Trommel” in Hoogeveen is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Hoogeveen bij VOF “Eethuis De Trommel”

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Hoogeveen kun je voor dat je gaat lunchen in Hoogeveen alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of VOF “Eethuis De Trommel” in Hoogeveen voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over VOF “Eethuis De Trommel” in Hoogeveen

Om alvast wat informatie in te winnen over VOF “Eethuis De Trommel” kun je even de webpagina van de brasserie in Hoogeveen bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat VOF “Eethuis De Trommel” je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij VOF “Eethuis De Trommel” kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Hoogeveen terecht. Door het design van het VOF “Eethuis De Trommel” in Hoogeveen is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van VOF “Eethuis De Trommel” in Hoogeveen vinden

Naast alle informatie van VOF “Eethuis De Trommel” kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor VOF “Eethuis De Trommel” in Hoogeveen. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Hoogeveen en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij VOF “Eethuis De Trommel” gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Hoogeveen, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook VOF “Eethuis De Trommel” kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: VOF “Eethuis De Trommel” aan de Hoofdstraat 194  in Hoogeveen. Bel 0528-275604 om te reserveren. Of kom gezellig langs.