Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Vogels-Sleegers in Gemert

Vogels-Sleegers

Binderseind 8 -10

5421 CJ Gemert

0492-366848

Vogels-Sleegers in Gemert heeft voor elk wat wils!

In Vogels-Sleegers ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Gemert hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Vogels-Sleegers een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Vogels-Sleegers op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Vogels-Sleegers is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Vogels-Sleegers in Gemert.

Voor een avond stappen in Gemert ga je naar Vogels-Sleegers in Gemert

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Gemert is dit het geval. Het gezellige Vogels-Sleegers is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Vogels-Sleegers. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Vogels-Sleegers in Gemert de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Gemert voor een leuk avondje uit

Naast het café Vogels-Sleegers in Gemert. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Vogels-Sleegers draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Vogels-Sleegers is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Gemert wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Gemert.

Vogels-Sleegers in Gemert

Contact opnemen met Vogels-Sleegers in het mooie Gemert

Als je in contact wil komen met Vogels-Sleegers kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0492-366848. Zo kan cafe in Gemert al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Vogels-Sleegers. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Vogels-Sleegers aan de Binderseind 8 -10 in Gemert. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Gemert soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Vogels-Sleegers in Gemert

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Gemert hebben bezoekers van Vogels-Sleegers beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Vogels-Sleegers in het mooie Gemert is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Gemert gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Vogels-Sleegers en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Vogels-Sleegers te maken.

Ook Vogels-Sleegers bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Vogels-Sleegers bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Vogels-Sleegers een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Gemert. Maar ook om Vogels-Sleegers voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Vogels-Sleegers aan de Binderseind 8 -10 in het prachtige Gemert. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0492-366848.